Препоръчани имоти

ТОП 3-стаен

Апартаменти под наем София
ТОП 3-стаен Район Докторски паметник квадратура 100кв.м. етаж 7ет. от 8ет. цена 549€

Представителна, тухлена сграда от 2005г., с асансьор, намираща се на бул. Дондуков и ул. Кракра. Напълно обзаведен. Разпределение: трапезария с кухненски бокс, две самостоятелни спални, баня с вана и тоалетна, отделно тоалетна, коридор. Настилки: ламинат и теракот. Голяма тераса на една от спалните. Отопление на ТЕЦ и с климатици. Контрол на достъпа, асансьор с чип достъп.

Апартаменти под наем София
ТОП 3-стаен Район Подуяне квадратура 90кв.м. етаж 2ет. от 7ет. цена 435€

Напълно обзаведен, тристаен апартамент. Намира се на ул. Оборище, в близост до бул. Ситняково. Разпределение: хол с балкон, кухня с балкон, две спални, баня и тоалетна, отделно тоалетна, мокро помещение и килер. СОТ. За частни лица.

Апартаменти под наем София
ТОП 3-стаен Район Центърбул. Княз Ал. Дондуков квадратура 90кв.м. етаж 4ет. от 6ет. цена 500€

Напълно обзаведен, тристаен апартамент. Намира се на бул. Дондуксов, в близост до ул. Панайот Волов. Разпределение: трапезария с кухня, хол с преход към спалня, самостоятелна спалня, баня, отделно тоалетна. Балкон. Настилки: ламиниран паркет и паркет, теракот. ПВЦ дограма. Сграда с добре поддържани общи части, вход с контролиран достъп. За частни лица.

Апартаменти под наем София
ТОП 3-стаен Район Центърул. Панайот Волов квадратура 90кв.м. етаж 6ет. от 6ет. цена 500€

Напълно обзаведен с мебели, бяла и черна техника, ремонтиран, тристаен апартамент. Намира се в нова тухлена сграда от 2008г. с асансьор на ул. Панайот Волов, в близост до ул. Стара планина. Разпределение: трапезария с кухня и две тераси, две самостоятелни спални, едната с тераса, баня и тоалетна. Тераси- 26кв.м. Настилки: ламинат и теракот. Климатик и ТЕЦ. СОТ. Видеодомофон. Отличен, поддържан и заключващ се вход. Удобен и за гръцки студенти. Ключ в агенцията.

Апартаменти под наем София
ТОП 3-стаен Район Центърул. Чаталджа квадратура 95кв.м. етаж 3ет. от 5ет. цена 511€

Обзаведен, тристаен апартамент. Намира се на ул. Чаталджа, в близост до бул. Дондуков и парка Заимов. Разпределение: две спални, дневна, кухня, баня с вана и джакузи, килер, две тераси. Настилки: ламинат и теракот. Паркиране в зелена зона.

ТОП Офис

Апартаменти под наем София
ТОП Офис Район Центърул. Стара планина квадратура 150кв.м. етаж 0ет. от 6ет. цена 800€

Ново строителство от 2005г., в близост до ул. Стара планина и ул. Панайот Волов. ПВЦ дограма. След освежителен ремонт. Необзаведен. Разпределение: четири работни помещения, приемна, заседателна зала, кухненски бокс, два санитарни възела. Настилки: теракот. Конвекторни радиатори. Офис осветление. Окабеляване за СОТ. Височина 2.7м. Два входа-към двора и към улицата. Допълнително, само за офиса - 30 квадратни метра от двора. Възможност за наемане на две паркоместа в двор с контролиран достъп. Удобен за офис, представителство, лекарски кабинети, медицински център, стоматологичен център, детски център, занималня, логистика, куриерски услуги, дигитална агенция, студио за дизайн и реклама, хостинг компания и други. Цената е без ДДС. Ключ в агенцията.

ТОП Гараж

Апартаменти под наем София
ТОП Гараж Район Центърул. Панайот Волов квадратура 24кв.м. цена 123€

Подземен, самостоятелен гараж. Намира се в сграда ново строителство на ул. Панайот Волов, в близост до ул. Стара планина. Дистанционно отваряне на вратата. Затваряне с ролетна щора. Удобен и за склад. Ключ в агенцията

Курсове за брокери на имоти? Запишете се