ул. Дунав

Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
74
Етаж:
3
Етажност:
7
Цена:
358€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
110
Етаж:
6
Етажност:
6
Цена:
440€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
72
Етаж:
1
Етажност:
5
Цена:
552€