ул. Граф Игнатиев

Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
52
Етаж:
5
Етажност:
6
Цена:
450€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
135
Етаж:
2
Етажност:
5
Цена:
950€