ул. Парчевич

Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
52
Етаж:
3
Етажност:
6
Цена:
370€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
73
Етаж:
2
Етажност:
6
Цена:
409€