Сухата река

Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
50
Етаж:
2
Етажност:
4
Цена:
290€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
100
Етаж:
12
Етажност:
12
Цена:
307€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
50
Етаж:
1
Етажност:
8
Цена:
409€