Дава под наем

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Подуяне Етаж: 2 Квадратура: 70 Цена: 550€

Обзаведен, нов двустаен апартамент. Намира се в сграда ново строителство от 2012г., на ул. Богдан, в близост до бул. Мадрид. Разпределение: хол, кухненски бокс и трапезария, тераса, спалня, баня и тоалетна. с голям вграден гардероб. Сграда с жива охрана и видеонаблюдение. Възможност за наемане на паркомясто в подземен паркинг.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Гео Милев Етаж: 2 Квадратура: 65 Цена: 430€

Напълно обзаведен двустаен апартамент. Намира се на ул. Голаш, в близост до ул. Каймакчалан и МОЛ Сердика. Саниран. ПВЦ дограма. Разпределение: дневна с кухненска част, спалня, баня и тоалетна. Един балкон. ТЕЦ и климатик. Собствено паркомясто.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Левски Г Етаж: 2 Квадратура: 70 Цена: 400€

Напълно обзаведен, нов двустаен апартамент. Намира се н сграда ново строителство на ул. Поп Грую, в близост до 199 ОУ. Югозападно изложение. Разпределение: дневна с кухненска част, спалня, баня и тоалетна. Настилки: паркет и гранитогрес. В цената е включено и подземно паркомясто.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърул. Св.Св.Кирил и Методий Етаж: 3 Квадратура: 95 Цена: 400€

Преходен, напълно обзаведен апартамент. Намира се в тухлена сграда с видеонаблюдение на ул. Св.Св.Кирил и Методий , в близост до ул. Г.С.Раковски. Южно изложение. Разпределение: хол, преходна стая, спалня с балкон, входно антре, свързано с второ /черно/ антре с два дрешника, кухня с балкон и баня с тоалетна. Настилки: паркет и теракот. Налично окабеляване за TV, интернет и телефон.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: Офис Местоположение: Центърул. Уилям Гладстон Етаж: 3 Квадратура: 46 Цена: 460€

Оборудван офис с 5 работни места. Намира с в сграда с асансьор на ул. У. Гладстон, в близост до бул. Витоша. ПВЦ дограма. Разпределение: входно антре и коридор с кухненски бокс, две преходни помещения, санитарен възел, остъклен балкон с ПВЦ дограма. Оборудване: бюра, офис столове, хладилник, шкафове, маса със 6 стола на балкона. Настилки: гранитогрес и теракот.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Слатина Етаж: 2 Квадратура: 80 Цена: 358€

Обзаведен или необзаведен двустаен апартамент. Намира се на ул. Гео Милев, в близост до ул. Кривина. ПВЦ дограма. Разпределение: две големи стаи, кухня, баня с тоалетна и мокро помещение. Настилки: ламинат и теракот. Климатик. Разрешени са домашни любимци.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Докторски паметник Етаж: 4 Квадратура: 76 Цена: 460€

Обзаведен, след ремонт тристаен апартамент. Намира се на ул. Анджело Рокали, в близост до ул. Проф. Асен Златаров. Разпределение: дневна с кухненска част, две спални, баня и тоалетна, балкон. ТЕЦ и климатик. Паркомясто.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърул. Бузлуджа Етаж: 2 Квадратура: 75 Цена: 400€

Полуобзаведен двустаен апартамент. Намира се на ул. Бузлуджа, в близост до бул. Витоша. Разпределение: хол с преход към две спални, кухня, баня с WC, балкон. Настилки: паркет, теракот; стени: тапети. Изложение: ЮГ/Запад.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърул. Георги С. Раковски Етаж: 3 Квадратура: 60 Цена: 650€

Луксозен, обзаведен двустаен апартамент. Намира се на ул. Г.С.Раковски, в близост до бул. Патриарх Евтимий. ПВЦ дограма. 3м. височина на таваните. Разпределение: дневна с трапезария и изцяло оборудван луксозен кухненски бокс с нови електроуреди, спалня, баня с тоалетна. Дизайнерско осветление. Настилки: паркет, гранитогрес. ТЕЦ и климатик , СОТ, Интернет, Кабелна Tелевизия.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърбул. Васил Левски Етаж: 7 Квадратура: 80 Цена: 409€

Обзаведен, преходен двустаен апартамент. Намира се в нова сграда от 2000г., с асансьор, на бул. В. Левски, в близост до ул. Ангиста. След ремонт. Саниран. Разпределение: дневна с кухненска част, спалня, баня и тоалетна, балкон. Настилки: ламинат и теракот.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Подуяне Етаж: 6 Квадратура: 65 Цена: 400€

Обзаведен, непреходен двустаен апартамент. Намира се в нова сграда с асансьор от 2006 година на ул. Оборище, в близост до ул. Буная. След ремонт. Разпределение: дневна с кухненска част, спалня, баня и тоалетна. Настилки: ламинат и теракот. Поддържани общи части.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Хаджи Димитър Етаж: 5 Квадратура: 72 Цена: 445€

Обзаведен, нов двустаен апартамент. Намира се в нова сграда с асансьор на ул. Проф. Иван Шишманов, в близост до ул. Теофил Ганев. Южно изложение. Разпределение: дневна с кухненска част, спалня, мокро помещение, баня и тоалетна. Един балкон с излаз от двете стаи. Настилки: паркет и теракот. ТЕЦ, климатик MITSUBISHI. Видеонаблюдение. Паркомясто.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Яворов Етаж: 2 Квадратура: 50 Цена: 400€

Обзаведен двустаен апартамент. Намира се на ул. Мануш войвода, в близост до Орлов мост. След освежителен ремонт. Разпределение: хол, кухня и спалня, баня и тоалетна. Възможност за добавяне на диван и секция в празната стая.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърул. Проф. Милко Бичев Етаж: 6 Квадратура: 97 Цена: 460€

Обзаведен, непреходен тристаен апартамент. Намира се на ул. ул. Проф. Милко Бичев, в сграда от 2000г. с асансьор. В близост до изграждаща се метростанция, парка Заимов. Южно изложение към вътрешен двор и Витоша. Разпределение: две спални, дневна с кухня, две тоалетни, баня. Два балкона. Климатици.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърул. Будапеща Етаж: 5 Квадратура: 100 Цена: 485€

Нов, непреходен, обзаведен апартамент. Намира се на ул. Будапеща, в близост до ул. Козлодуй. Разпределение: дневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна и втора баня, килер. Два балкона. Настилки: ламинат и теракот. Климатици.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърбул. Витоша Етаж: 2 Квадратура: 77 Цена: 700€

Обзаведен напълно, луксозен тристаен апартамент. Намира се на бул. Витоша, в близост до ул. Доспат. Разпределение: хол с кухненски бокс и трапезария, голяма спалня, малка детска стая, баня с тоалетна, балкон.
Настилки: ламинат и гранитогрес, стените на латекс. Отопление на климатици и електрически радиатори. Интернет, кабелна TV и СОТ. Възможност за абонамент за закрит паркинг - 160 лв. на месец.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Подуяне Етаж: 5 Квадратура: 90 Цена: 409€

Непреходен, обзаведен тристаен апартамент. Намира се на ул. Земен, в близост до МОЛ Сердика, в тухлена сграда с асансьор. Разпределение: хол, две спални, трапезария с кухня, баня и отделно тоалетна, балкон. Бялата техника е в гаранционен срок.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърбул. Патриарх Евтимий Етаж: 6 Квадратура: 60 Цена: 650€

Напълно обзаведен с нови мебели и електроуреди двустаен апартамент. Намира се на бул. Патриарх Евтимий, в близост до ул. Цар Асен, в санирана сграда с асансьор. Разпределение: преходен хол към спалня, кухненски кът, баня с тоалетна. След ремонт. Отопление: ТЕЦ/ климатик. Окабелен. Има достъп до вътрешен двор-градина.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Хаджи Димитър Етаж: 4 Квадратура: 65 Цена: 450€

Обзаведен с нови мебели и електроуреди двустаен апартамент. Намира се в нова сграда с асансьор на ул. Филип Тотю, в близост до ул. Скайлер. Разпределение: дневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна два балкона. Видео наблюдение и контрол на достъпа.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: Офис Местоположение: Хаджи Димитър Етаж: 4 Квадратура: 70 Цена: 525€

Офис в бизнес сграда, клас A, в близост до магазин Декатлон, бул. Владимир Вазов и ул. Бесарабия. Офисът е еднопространствено помещение с възможност за преграждане, с тераса с изглед към булеварда и Витоша.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Подуяне Етаж: 4 Квадратура: 100 Цена: 550€

Напълно обзаведен двустаен апартамент в нова сграда от 2006г. Намира се на ул. Оборище, в близост до МОЛ Сердика. Разпределение: трапезария с кухня, две самостоятелни спални, две бани с тоалетни, две тераси- на стаята и на трапезарията. Настилки: ламинат и теракот

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 1-стаен Местоположение: Центърул. Любен Каравелов Етаж: 1 Квадратура: 35 Цена: 511€

Еднопространствен, напълно обзаведен с нови мебели и електроуреди апартамент. Намира се на ул. Любен Каравелов, в близост до НДК и ул. Г.С. Раковски. След основен ремонт. Гледа към вътрешен двор. В цената на наема са включени: ток, вода /топла и студена/, парно /ТЕЦ/, Интернет /оптичен, високоскоростен/, телевизия /Виваком-над 200 програми/, входна такса, и основно почистване на апартамента веднъж седмично.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 4-стаен Местоположение: Докторски паметник Етаж: 4 Квадратура: 220 Цена: 2000€

Непреходен, луксозен, обзаведен четиристаен апартамент. Намира се на ул. Кракра, в близост до Докторската градина и ул. Шипка. Разпределение: хол, отделена от него кухня с плъзгащи се врати, три спални с гардеробна, две бани. Обзавеждане: вградена кухня с електроуреди, вградени гардероби, пералня и сушилня. Складово помещение 12кв.м. Камина на дърва, 3 климатика и ТЕЦ. Монтирани датчик за дим, датчик за въглероден диоксид и видеодомофон. Саниран. Сградата е с асансьор, охрана и портиер.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: Офис Местоположение: Центърул. Чаталджа Етаж: -1 Квадратура: 37 Цена: 320€

Нова сградата от 2005 г. с клас А за енергийна ефективност и с представителна фасада. Намира се на ул. Чаталджа, в близост до ИСУЛ. Луксозно обзаведен с офис обзавеждане. Английски двор със самостоятелен вход. Разпределение: работно помещение 27 кв. м и 10 кв. м. двор с 2 работни места (може да се добави още едно), тоалетна с предверие и склад. Настилки: теракот и латекс. Обезопасен с вътрешни ролетни решетки и СОТ. Отопление с ТЕЦ с индивидуални топломер, водомери и апартаментно ел. табло. В същата сграда се предлага още един офис – 40кв.м., 480€ с три работни места.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърул. Данте Етаж: 5 Квадратура: 54 Цена: 500€

Тухлена сграда с асансьор, в близост до НДК и стадион Васил Левски. Напълно обзаведен. Разпределение: спалня, хол с кухненски бокс, тераса на двете стаи (свързана) и баня с тоалетна. За частни лица

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърул. Цар Асен Етаж: 4 Квадратура: 110 Цена: 650€

Напълно обзаведен, луксозен апартамент в близост до ул. Цар Асен и ул. Парчевич. Разпределение: хол с вестибюл, преход към спалня, самостоятелна спалня, кухня, баня и тоалетна, дрешник.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Сухата река Етаж: 13 Квадратура: 93 Цена: 600€

Обзаведен с нови мебели и електроуреди, луксозен апартамент, ул. Тодорини кукли, срещу парка. След основен ремонт. Разпределение: спалня , детска стая, хол, кухня, баня с тоалетна, тоалетна, мокро помещение с пералня и сушилна, два балкона. Настилки: ламинат и теракот. Таванско помещение.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Подуяне Етаж: 3 Квадратура: 68 Цена: 470€

Нова, тухлена сграда от 2018г., ул. Васил Друмев и ул. Франсис де Пресансе. Напълно обзаведен. Разпределение: две спални, хол с кухненски бокс, баня и тоалетна, тоалетна и две тераси. Настилки: ламинат и теракот. Възможност за наемане на гараж срещу допълнително заплащане.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърул. Парчевич Етаж: 2 Квадратура: 73 Цена: 614€

Обзаведен апартамент, в близост до ул. Парчевич и ул. Цар Асен. След основен ремонт. Разпределение: хол, стая с преход, спалня, кухня, баня с тоалетна, остъклена тераса към кухнята.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърул. Цар Асен Етаж: 4 Квадратура: 65 Цена: 650€

Напълно обзаведен апартамент, в близост до бул. Витоша, ул. Цар Асен. ПВЦ дограма. Разпределение: антре, хол, кухня, трапезария, спалня, баня и тоалетна. Два балкона. Настилки: антре, кухня и трапезария - мрамор, спалня и хол -ламинат, баня с фаянс и теракот.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Подуяне Етаж: 4 Квадратура: 50 Цена: 435€

В близост до МОЛ Сердика, ул. Султан тепе и ул. Васил Друмев. Южно изложение, гледа към вътрешен двор. Напълно обзаведен. Разпределение: хол, малка спалня с балкон, коридор, в който е разположен кухненския бокс и баня с тоалетна. За частни лица

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърул. Ген. Йосиф В. Гурко Етаж: 1 Квадратура: 78 Цена: 550€

В близост до ул. ул. Ген. Йосиф В. Гурко и ул. 6-ти септември. Напълно обзаведен. Разпределение: входно антре, кухненски бокс и всекидневна с хол, две спални, две бани, всяка със санитарен възел. Всички стаи са със защитни ролетни щори. Гледа към тих вътрешен двор с възможност за паркиране.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърул. Хан Аспарух Етаж: 5 Квадратура: 40 Цена: 332€

В близост до Петте кьошета, ул. Асапрух и бул. Хр. Ботев. След основен ремонт. Обзаведен. Разпределение: кухня, спалня, трапезария с баня и тоалетна. Гледа към вътрешен двор. За частни лица

Апартаменти под наем София
Вид на имота: Къща Местоположение: Панчарево Етаж: 1 Квадратура: 68 Цена: 280€

Едноетажна къща, в близост до автобусна спирка, ул. Самоковско шосе. ПВЦ дограма. Обзаведена. Разпределение: кухня, две спални, баня и тоалетна. Настилки: ламинат и теракот. Отопление: климатик и печка на дърва. Бойлер.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 1-стаен Местоположение: Слатина Етаж: 7 Квадратура: 48 Цена: 307€

Панел от 1985г., ул. Марко Бочар, 7/9ет. След ремонт. Напълно обзаведен. Разпределение: кухня, хол, баня и тоалетна. Настилки: ламинат и теракот.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърбул. Витоша Етаж: 2 Квадратура: 51 Цена: 519€

В близост до НДК, бул. Витоша и ул. Доспат. Напълно обзаведен. Луксозен. Югозападно изложение. Разпределение: кухня, хол и трапезария, спалня с баня към нея, отделно тоалетна. Климатици. Кабелна телевизия, Интернет , Видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърул. Св.Св.Кирил и Методий Етаж: 2 Квадратура: 56 Цена: 368€

Ново, тухлено строителство от 2000г., ул. Св.Св.Кирил и Методий и ул. Странджа. Южно изложение. Напълно обзаведен. След ремонт. Разпределение: антре, дневна с трапезария, отделна кухня с френски прозорци, балкон лоджия, спалня и баня с тоалетна. Климатици. За частни лица

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърул. 11-ти август Етаж: 4 Квадратура: 68 Цена: 600€

В идеалния център – ул. 11-ти август, в близост до бул. Дондуков и ул. Московска. Напълно обзаведен. След ремонт. Разпределение: две спални, дневна, кухня, баня и тоалетна, балкон. Настилки: ламинат и теракот.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Яворов Етаж: 4 Квадратура: 100 Цена: 650€

В близост до пл. Орлов мост, ул. Николай В. Гогол. След ремонт. Обзаведен. Разпределение: кухня, стая и голямо помещение от две стаи с портал, баня, тоалетна и балкон. Сменена ел. инсталация, ВиК.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Докторски паметник Етаж: 2 Квадратура: 140 Цена: 850€

В близост до парк Заимов и предстояща спирка на метро, ул. Анджело Ронкали. ПВЦ дограма. След основен ремонт. Полуобзаведен: печка, пералня, миялна машина, хладилник, кухненски шкафове. Луксозен. Разпределение: двоен хол, дневна, кухня, две спални, баня и отделно тоалетна. Настилки: ламинат и теракот.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: Офис Местоположение: Центърул. Княз Александър I Етаж: 2 Квадратура: 65 Цена: 360€

Представителна сграда с асансьор, ул. Княз Александър I. Саниран. Нова дограма. Разпределение: днавна с трапизария, кухня, спалня, баня и тоалетна. Окачени тавани. Климатик. Вход с контрол на достъпа. За частни лица.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Яворов Етаж: 2 Квадратура: 62 Цена: 434€

В непосредствена близост до пл. Орлов мост, ул. Ивац войвода. Саниран. След основен ремонт. Необзаведен. Разпределение: две стаи, кухня, баня и тоалетна, коридор. Два климатика

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Центърул. Граф Игнатиев Етаж: 2 Квадратура: 135 Цена: 1100€

Тухлена сграда на ул. Граф Игнатиев, в близост до бул. В. Левски. Напълно обзаведен с нови мебели и електроуреди. Луксозен. Разпределение: две спални , голям хол с трапезария , гардеробна, кухня, баня с джакузи, отделно тоалетна, мокро помещение и два балкона.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 3-стаен Местоположение: Подуяне Етаж: 2 Квадратура: 90 Цена: 450€

Ул. Оборище, в близост до бул. Ситняково. Напълно обзаведен. Разпределение: хал с балкон, кухня с балкон, две спални, баня и тоалетна, отделно тоалетна, мокро помещение и килер. СОТ

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Слатина Етаж: 2 Квадратура: 70 Цена: 430€

В близост до пощата, ул. Слатинска. Саниран. Напълно обзаведен с нови мебели и електроуреди. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, баня и тоалетна. Климатик. За частни лица.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърул. Цар Симеон Етаж: 5 Квадратура: 77 Цена: 550€

Тухлена сграда в близост до ул. Цар Симеон и бул. Мария Луиза. След ремонт. Напълно обзаведен. Разпределение: спалня, хол, кухня, баня, килер и коридор. Климатици. В цената е включено паркомясто във вътрешния двор на кооперацията. За частни лица.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Слатина Етаж: 8 Квадратура: 75 Цена: 409€

В близост до пазар Слатина. След основен ремонт. Напълно обзаведен с нови мебели и електроуреди. Разпределение: хол, стая, кухня с трапезария, баня, тоалетна, коридор. Балкон.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Центърул. 6-ти септември Етаж: 3 Квадратура: 75 Цена: 562€

Тухлена сграда, в близост до Пет кьошета. След луксозен ремонт. Напълно обзаведен, масивен екзотичен паркет, бразилски гранит, най-висок клас електроуреди, вносни мебели от масивни дърво. Разпределение: входно антре, спалня, хол с кухненски бокс, баня и WC заедно. Без балкон. ТЕЦ, допълнително климатици и проточен бойлер. Изложение запад, към озеленен вътрешен двор. В близост платен паркинг.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 2-стаен Местоположение: Хаджи Димитър Етаж: 5 Квадратура: 60 Цена: 358€

Ново тухлено строителство. Напълно обзаведен. Разпределение: антре, кухня, разделена от хола със стъклена витрина, хол, спалня, баня с тоалетна и мокро помещение. Един балкон. Настилки: ламинат и теракот. Надземно паркомясто.

Апартаменти под наем София
Вид на имота: 4-стаен Местоположение: Гео Милев Етаж: 4 Квадратура: 123 Цена: 750€

В близост до ул. Галилео Галилей и ул. Лидице. Южно изложение. Обзаведен. Разпределение: три спални (две от тях с климатик), хол, кухня, баня с тоалетна, отделна тоалетна. Непреходен. Възможност за наемане на гараж.