Луксозен

Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
50
Етаж:
2
Етажност:
4
Цена:
290€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
90
Етаж:
4
Етажност:
5
Цена:
589€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
65
Етаж:
4
Етажност:
6
Цена:
460€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
55
Етаж:
5
Етажност:
7
Цена:
550€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
80
Етаж:
3
Етажност:
3
Цена:
650€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
120
Етаж:
1
Етажност:
6
Цена:
800€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
72
Етаж:
3
Етажност:
5
Цена:
750€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
100
Етаж:
2
Етажност:
5
Цена:
900€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
120
Етаж:
10
Етажност:
11
Цена:
600€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
102
Етаж:
3
Етажност:
6
Цена:
650€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
40
Етаж:
0
Етажност:
4
Цена:
500€
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
60
Етаж:
3
Етажност:
4
Цена:
500€