4-стаен

Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
220
Етаж:
4
Етажност:
4
Цена:
2000€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
123
Етаж:
4
Етажност:
5
Цена:
750€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
208
Етаж:
5
Етажност:
6
Цена:
740€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
120
Етаж:
1
Етажност:
6
Цена:
500€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
120
Етаж:
2
Етажност:
6
Цена:
500€