Многостаен

Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
240
Етаж:
6
Етажност:
7
Цена:
1500€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
135
Етаж:
3
Етажност:
3
Цена:
850€